Kletspotten

Geen spelregels, geen winnaars of verliezers maar gewoon de deksel open draaien en stort je in de  waanzinnig leuke vragen, dilemma's en stellingen waar je uren over kunt praten. Het origineelste cadeau voor vrijwel alle mannen, vrouwen & kids.

 

Is je gewenste kletspot online uitverkocht? Stuur een bericht om ze te bestellen of haast je naar een van onze verkooppunten!

 

Kletspot kids

Tijd voor Wifi-pauze!

Aan de kant met de iPad, Xbox en andere schermen! Gezellig met elkaar communiceren, plezier maken en vooral LACHEN! Een editie speciaal voor kids tussen de 6 en 14 jaar. De Kletskaarten zijn voorzien van 100 leuke en grappige vragen. Om de kids nog meer te stimuleren hebben ze de mogelijkheid om het KLETSSPEL te spelen. Hiervoor zijn er een dobbelsteen en spelregels toegevoegd. Het spelen met de dobbelsteen is juist erg geschikt voor kinderen vanaf een jaar of negen. Dit omdat er bij deze variant ook vragen bedacht moeten worden en uit ervaring is gebleken dat dat moeilijker is voor jongere kinderen. Door de toevoeging van deze speloptie is deze versie van de KLETSPOT voor elke leeftijd een feest om te doen.

€ 13,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 5-8 dagen

Kletspot volwassenen

Mobieltjes uit en laptop dicht! Tijd voor ouderwetse tafelgesprekken. Met de Kletspot op tafel zul je mooie lachmomenten beleven met je vrienden, familie en visite. De gezellige pot bevat 200 lachwekkende vragen, leuke suggesties en dilemma’s om over na te denken. Met deze pot vol Kletskaarten kun je genieten van diepzinnige verhalen en hilarische gesprekken. En hij staat nog leuk op tafel ook! Kortom een musthave voor iedereen die van gezelligheid houdt. Het meest unieke en waanzinnige cadeau voor jong & oud.

€ 13,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 5-8 dagen

Kletspot * Extra Pittig *

Gevaarlijk scherpe vragen en hilarische dilemma's. Speciaal gemaakt voor stoere mannen, pittige tantes en ervaren kletspot liefhebbers.  Een tikkeltje ondeugende kletskaarten, 100 stuks.

€ 13,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 5-8 dagen

Mini kletspot stout

Extreem, hilarisch en alleen voor mensen die het aandurven. STOUT gaat verder dan EXTRA PITTIG en bevat 18+ vragen (alleen geschikt voor volwassenen). Ideaal voor een onvergetelijk avondje met vrienden of vriendinnen.. In een klein glazen potje van 11 cm hoog.

Inhoud:

- 100 kaartjes

€ 9,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 5-8 dagen

Kletspot Gozers

De ultieme manneneditie van de Kletspot met o.a. onderwerpen als SPORT, GADGETS, GELD, VROUWEN, VOETBAL, MISDAAD EN DRANK. Een goed cadeau voor ECHTE kerels. Leuk voor bij een biertje, gezellig ouwehoeren. Inhoud: meer dan 100 vragen en dilemma's.

€ 13,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 5-8 dagen

Kletspot Mamalief

MAMALIEF is een ideaal cadeau voor alle moeders. 54 kaartjes. Waarvan 45 die je zelf naar eigen idee moet invullen. Laat moeders glimlachen om de leukste herinneringen en bedank haar op deze prachtige manier!

 

Elke moeder is uniek en elke MAMA LIEF!

Inhoud:

- 54 kaartjes

- Lekkere Snoephartjes

- A6 Kaart

€ 13,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 5-8 dagen

Kletspot Letters voor mijn lief

LETTERS voor mijn LIEF

Tegenwoordig worden liefdesverklaringen en lieve berichtjes via WhatsApp verstuurd...

Maar hoe leuk is het om weer eens ouderwets een brief te schrijven?

En nog leuker...hoe verrassend zou het zijn als je post van jouw LIEF cadeau krijgt??LETTERS voor mijn LIEF maakt indruk, dat is zeker. De enveloppenpost in de mooie decoratieve glazen pot bevat inspiratie om jouw brieven zo persoonlijk mogelijk te maken.

Inhoud:

- 10 x liefdespost

- een antistress-hart wit of rood

- stickers / sluitzegels

€ 14,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Kletspot Lieveling

Voor jou en je lief!

Iedereen is druk...we rennen van hot naar her... Soms is het fijn om samen bewust te zijn van het geluk van de liefde. Even gezellig samen aan de Klets.

€ 13,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 5-8 dagen

Kletspot Bluf

Er is weer een nieuwe variant aan de succesvolle kletpotten familie toegevoegd. Dit keer een spelvariant voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar.  Bluffen; "het beweren dat een situatie waarbij je zelf bent betrokken beter is dan hij werkelijk is". Als je denkt dat je medespeler bluft steek er dan een stokje voor! Om het aantal bluf momenten bij te houden is er een blufturfboekje bijgesloten.

 

Inhoud:

- 100 kaartjes

- 8 stokjes (1 per speler)

- 1 bluf turfboekje

- Spelregels

€ 14,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen