Kletspotten


Te koop bij onze verkooppunten of d.m.v. een berichtje te sturen.

Kletspot | volwassenen

Ouderwets gezelligheid aan tafel. 200 leuke vragen en dilemma's om over na te denken. Gegarandeerd vermaak voor jong en oud.

 

Kletspot | Extra pittig

GEVAARLIJK SCHERPE VRAGEN EN HILARISCHE DILEMMA'S. SPECIAAL GEMAAKT VOOR STOERE MANNEN, PITTIGE TANTES EN ERVAREN kLETSPOTLIEFHEBBERS.

TIKKIE ONDEUGEND ;-)


Kletspot | Lieveling

Voor jou en je lief! Iedereen is druk...we rennen van hot naar her... Soms is het fijn om samen bewust te zijn van het geluk van de liefde.

Even gezellig samen aan de Klets.Leer elkaar nog beter kennen, her ontdek en het  allerbelangrijkste  L A C H    M E T   E L K A  A R !!!

 

Kletspot | Gozers

De ultieme manneneditie van de Kletspot met o.a. onderwerpen als SPORT, GADGETS, GELD, VROUWEN, VOETBAL, MISDAAD EN DRANK. Een goed cadeau voor ECHTE kerels. Leuk voor bij een biertje, gezellig ouwehoeren. Inhoud: meer dan 100 vragen en dilemma's.


Kletspot | kids

WIFI-PAUZE! Helemaal leuk ;-) Tijd voor Kletsen, Babbelen en Lachen. In de leeftijd van 6 t/m 14 jaar. Ook te spelen met spelregels en de dobbelsteen!

Kletspot | mamalief

MAMALIEF is een ideaal cadeau voor alle moeders. 54 kaartjes. Waarvan 45 die je zelf naar eigen idee moet invullen.Laat moeders glimlachen om de leukste herinneringen en bedank haar op deze prachtige manier! MAMALIEF is niet alleen ideaal als origineel moederdagcadeau maar zeker prachtig om gewoon zomaar te geven...omdat je haar waardeert. Elke moeder is uniek en elke MAMA LIEF! 


Kletspot | Letters voor mijn Lief

Tegenwoordig worden liefdesverklaringen en lieve berichtjes via Whats App gestuurd... Maar hoe leuk is het om weer eens ouderwets een brief te schrijven? En nog leuker...hoe verrassend zou het zijn als je post van jouw LIEF cadeau krijgt?? LETTERS VOOR MIJN LIEF maakt indruk, dat is zeker. De enveloppenpost in de mooie decoratieve glazen pot bevatten inspiratie om jouw brieven zo persoonlijk mogelijk te maken.

Kletspot | stout - mini

Extreem, hilarisch en alleen voor mensen die het aandurven. 100% PRET AAN TAFEL! STOUT gaat verder dan EXTRA PITTIG. Ideaal voor een onvergetelijk avondje met vrienden of vriendinnen. Alleen geschikt voor volwassenen!!