Home party

 

Party! Als je ons uitnodigt dan gaan wij met toffe producten aan de slag in jouw eigen woonkamer! Ons aanbod wisselt constant zodat wij telkens iets nieuws en verrassends kunnen tonen.

 

Een party organiseren is eenvoudig. Je stuurt uitnodigingen naar je vrienden, familie, buren, collega’s met de datum en tijd. Wij komen een uur van te voren om alles klaar te zetten. Als gastvrouw/-heer zorg je er samen met ons voor om er een leuke avond of middag van te maken. 


Een party gaat door als er ten minste 8 gasten zijn. Meer mag natuurlijk ook, een maximum hebben wij niet. Het is wel zo fijn om een gevulde huiskamer of tuin te hebben. Wij komen bij je thuis binnen een straal van 25 km rond Groesbeek. 

 

De gastvrouw wordt uiteraard beloond. Als gastvrouw krijg je gratis producten ter waarde van 5% over de omzet van de avond. Als er voor €300,- of meer verkocht is dan krijgt de gastvrouw een extra geschenk. 

 

Met een auto vol geladen met leuke dingen komen wij bij jou. Wij brengen in elk geval genoeg mee om een winkeltje te kunnen installeren. Wil jij of een van je gasten graag een bepaald product zien? Geef dit 2 weken voor je party door zodat wij dit mee kunnen nemen. Heb je persoonlijke cadeautjes nodig? Dat mag vooraf doorgegeven worden zodat wij het de avond zelf mee kunnen brengen. 

 

Heb je een groot huis nodig? Grootte is echt niet belangrijk. Een klein appartementje of een herenhuis, wij toveren het om in een gezellig winkeltje. Als het weer het toelaat is een party op het terras ook erg leuk.

 

De producten kunnen meteen meegenomen worden, je hoeft dus niet op je bestelling te wachten. Mocht je een gepersonaliseerd cadeau willen dan zit hier wel een levertijd op, dit is in overleg met ons. De bestellingen worden 2 à 3 weken na de party geleverd bij de gastvrouw.

 

Je kunt producten meteen aanschaffen en afrekenen net als in een winkel. Wij maken er echt werk van om er samen met jou iets gezelligs van te maken. Pinnen is mogelijk!

  

Wil je een party geven? Stuur een bericht