About Kade13

Be Creative

'Creativiteit is uitvinden, experimenteren, groeien, risico's nemen, regels negeren, fouten maken en plezier hebben!' - Mary Lou cook

 

Kade13 staat voor leuke ideeën en inspiratie. Creativiteit is mij met de paplepel ingegoten, dagelijks ben ik bezig met het zoeken, maken en bedenken van producten van onder andere hout, stof en leer. In de webshop vind je musthaves voor in huis en originele (kraam)cadeaus. Ik maak een aantal artikelen zelf met een persoonlijke touch, deze creaties zijn ieder uniek! Omdat ik niet alles zelf kan maken en een goede kwaliteit producten wil leveren, ben ik continu op zoek naar nieuwe items tijdens de inkoop.

 

Naast de webshop zijn er ook fysieke verkooppunten van kade13 artikelen. Om het creatieve in jezelf naar boven te halen verzorg ik ook workshops. Kijk hier voor het actuele aanbod. De workshops zijn voor iedereen toegankelijk en er zit geen moeilijkheidsgraad aan.

Wil je niets missen en als eerste op de hoogte zijn van nieuwe producten? Volg Kade13 op facebook & instagram en bekijk naast de nieuwe producten ook de leuke opdrachten die ik daar deel. 

Heeft u speciale wensen of een leuk idee? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op. Dan kijk ik of ik het voor u kan uitwerken.

 

Veel shop plezier!

 

Liefs,

 

Karlijn


Guestbook

Commentaren: 0